Dit zijn wij, de coaches. En dit is de Stichting LiveJam.

De Coaches

Deze mensen zorgen ervoor dat je niet meer weg wil achter het instrument …

Daan Gooren foto: Margriet Cloudt

Daan heeft de opleiding Docent Muziek gestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht. Naast LiveJam verzorgt hij muzieklessen en (band)workshops in het basis- en middelbaar onderwijs. Hij speelt drums in de band Junkestra, waarvoor hij ook de nummers schrijft. Daarnaast speelt hij gitaar en basgitaar bij verschillende popbands.

Eefje van Meer

Eefje (Docent Muziek/OMB - Conservatorium Maastricht) is werkzaam als muziek docent/consulent binnen zowel het voortgezet speciaal onderwijs (IVOO), als het speciaal basis onderwijs (SMK). Ook verzocht zij de muziektherapie bij stichting KWECOO. Eefje speelt akoestisch gitaar in de band Madi.

Jan Vink

Jan (Docent Muziek/OMB - Conservatorium Maastricht) werkt naast LiveJam en andere muziekworkshops als docent en muziekconsulent (Muziekschool Schunck, Heerlen, en SMK, Kerkrade). Hij was jarenlang gitarist en zanger van barfuß, speelt nu o.a. bij Madi (toetsen/backingvocals) en bij de droOMBand.

De Stichting LiveJam

LiveJam Education is een in 2008 opgerichte stichting met als hoofddoel het innoveren van cultuuronderwijs – met nadruk op hedendaagse popmuziek. Daartoe ontwikkelen we leertrajecten, workshops en activiteiten die jongeren moeten stimuleren met muziek bezig te zijn.

LiveJam Stichting

info@livejam.nl
+31 6 14 35 73 99