Met LiveJam rocken, dat is makkelijk: We geven workshops voor Julian (11, schoolfeest), Kirsten (16, cultuurdag) en Johan (59, bedrijfsuitje). Aansluitend gaan we alle media verzamelen, dat noemen we service.

Workshops

Wij bieden: twee verschillende workshops, elk afgestemd op tijd/omvang en leeftijd.

LiveJam Rocks! 45/60 minuten

Binnen 45 of 60 minuten transformeert een willekeurige groep deelnemers in een ware popband die een echte popsong kan spelen.

Deze workshop is uitermate geschikt voor cultuurdagen en popfestivals waarop meerdere groepen/klassen een frisse, nieuwe muziekworkshop willen volgen. Geschikt voor 12 tot 20 deelnemers per keer.

Ideaal voor:

· cultuurdagen en festivals

· poppodia

· schoolverlaters-/jongerenkampen
· bedrijfsfeest of bedrijf dagje uit

LiveJam Professor Rockenstein 90 minuten

Het actieve speelprogramma staat centraal, met daarnaast nog een interactieve duik in de muziekgeschiedenis bij aanvang. In een mogelijke videopresentatie vertrekken we bij de popmuziek van nú en komen we uit bij de Beatles. Met een interactief rollenspel wordt de korte muziekgeschiedenis ingezet in de speelworkshop.

De deelnemers krijgen het eindresultaat als mp3/filmpje mee naar huis. De mediacontent kan tevens via onze beveiligde server worden gedistribueerd. Deze workshop is uitermate geschikt voor cultuurinstellingen en poppodia die een uitgebreid programma aanbieden.

Ideaal voor:

· cultuurdagen

· poppodia

De werkwijze van onze workshops

Bij een groepsgrootte van 20 deelnemers duurt een goede instructie gemiddeld 20 minuten in totaal. Kort daarna worden de deelnemers gestimuleerd het ingestudeerde stukje samen te oefenen. Ze moeten hierbij goed op elkaar letten, want samenspel is goud waard.

De hoofdboodschap hierachter mag duidelijk zijn: Als iedereen een steen draagt, bouw je samen snel een muur. In dit geval bouwen stukjes muziek samen een liedje. Uiteraard is het werkeiland zodanig voorbereid dat de leerling optimaal leerplezier beleefd. Alles wordt in beeld en geluid geregistreerd en ‘realtime’ bewerkt door de instructeurs en de leerlingen.

Service

We vinden het belangrijk om de indruk van een workshop te behouden. Daarom maken we foto's en andere media voor u toegankelijk.

Door een unieke code krijgen de deelnemers toegang tot verslagen, foto's, audiomateriaal en filmpjes met betrekking tot de workshop of het leertraject.

LiveJam Stichting

info@livejam.nl
+31 6 14 35 73 99